Skogstjänst i Strängnäs

Hej alla fina följare

Nu är det klart, vi har skrivit på papperna för tomten som jag och min sambo varit och tittat på. Vi blev direkt förtjusta i platsen som ligger i Strängnäs och såg potentialen direkt. Just nu så är det en del träd och sly som måste tas bort. Vi fick tag på en firma i Eskilstuna som erbjuder skogstjänst så de ska vi anlita för det jobbet. Planen är att vi ska bygga vårt drömhus på den här tomten, men det kräver en del förarbete innan vi kan göra det. Det här är ju inget jobb man enkelt för själv hur som helst så därför blir det att anlita skogstjänst.

Vi fick söka efter olika firmor i närheten och så fick vi tag på denna firman som men ganska kort varsel kunde ta sig an uppdraget. För en firma med rätt maskiner och resurser så går det nog ganska lätt och fort. Men om vi skulle börjat göra själva med motorsåg och grejer så hade vi nog behövt resten av året om vi skulle gör det jobbet själva. När vi skickade kort till firman så sa de att det räcker med en dag eller max två i och med att det sen också ska forslas bort. Tomten är ju inte så stor och vi ska inte ta bort alla träd, men det som behövs för att de ska kunna komma och gräva ut för husgrunden.

Vi har beställt ett hus från ett företag där man kan välja på olika modeller och själv göra massa olika designval, så det kommer kunna bli precis som vi vill ha det. Förhoppningsvis ska vi kunna flytta in i slutet av nästa sommar. Ni kan nog räkna med att min blogg och mina inlägg kommer ha mycket husfokus den närmaste tiden, hoppas ni gillar det. Ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!