Elinstallationen på mitt företag

God förmiddag, god förmiddag och välkommen. Det gläder mig att just du har hittat in till min hörna här på nätet och i dagens inlägg ska jag berätta att jag som har skaffat nya maskiner till mitt företag behövde få hjälp utav en elektriker här i Täby med en elinstallation så att maskinerna kunde tas i drift som planerat. De kunde tas i drift den dagen det var tänkt men det hade aldrig fungerat om jag inte fått den hjälp som jag fick, och det var elektriker i Täby som kom från företaget Blanca Elektriska som kom och gjorde denna elinstallation. Jag som har ett företag måste ha ett bra samarbete med alltifrån snickare och målare till elektriker. Det är stora lokaler jag äger och det behövs allt som oftast genomföras underhåll och då är det så att jag har några företag som jag har avtal med om att de ska hjälpa mig när det behövs, och Blanka Elektriska är ett sådant företag. Det här är ett företag som jag är nöjd med för deras elektriker i Täby har varje gång som de har varit här kunnat utföra det som skulle göras så att det blev ett bra resultat. Ibland är det något som har krånglat och jag har behövt hjälp med en gång. Det var inget problem och detta är något som jag uppskattar, för om inte elen fungerar så blir det stopp i produktionen och bara ett par timmars avbrott gör att jag förlorar massor av pengar. Hur som helst så vill jag rekommendera er i Täby som behöver en elektriker att ni i så fall vänder er till Blanca Elektriska.